E-mailconsult

Uw medische vragen stelt u op MijnGezondheid.net

Heeft u een vraag of wilt u de uitslag van onderzoek weten, dan kunt u dit ook online doen op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Via een e-consult komt de vraag rechtstreeks bij de arts terecht. Deze geeft dan snel antwoord. Maximaal binnen 2 werkdagen. Deze functie is ook handig als de praktijk telefonisch druk bezet is.

Indien u al een account heeft of een email van ons heeft ontvangen met inloggegevens, kunt u inloggen op MijnGezondheid.net.
Als u geen account heeft kun u zich hiervoor aanmelden.

Maak GEEN gebruik van het e-mail consult in geval van spoed, twijfel over spoedeisendheid, bij klachten die verergeren of veranderen, en bij psychologische problemen.
Het E-mail consult leent zich prima voor vragen over testuitslagen, chronische ziekten (diabetes /hoge bloeddruk), medicijngebruik en leefstijladvies.

Persoonlijk consult

Het kan zijn dat u alsnog uitgenodigd wordt voor een persoonlijk consult, immers niet elke vraag leent zich om via e-mail af te handelen.

e-Consult

Stel via de onderstaande knop uw vraag.

Nog geen account?

Op 10 oktober 2019 hebben wij al onze patiënten van 16 jaar en ouder  aangemeld voor MijnGezondheid.net. Indien u op deze datum stond ingeschreven bij onze praktijk hoeft u uw account alleen nog te activeren door met uw DigiD in te loggen op de website mijngezondheid.net. Indien u zich na 10 oktober 2019 heeft ingeschreven bij onze praktijk, dient u zich eerst  hier aan te melden.
Na de verwerking van uw aanmelding ontvangt u van ons een email ter bevestiging. Daarna kunt u inloggen met uw DigiD.