Stel uw medische vraag per e-mail

Binnen 2 werkdagen krijgt u van de huisarts of assistente een antwoord per e-mail, of wij nemen telefonisch contact met u op.
 Dit formulier wordt verstuurd via een beveiligd netwerk.

Binnenkort vervalt het aanvragen van email-consulten en herhaalmedicatie op de onderstaande manier. In september 2019 openen wij een ander beveiligd gezondheidsportaal waarin u online vragen kunt stellen aan de zorgverlener via een e-consult, medicatie kunt herhalen en afspraken kunt maken. Indien uw e-mailadres bij ons bekend is, ontvangt u over enkele weken een uitnodiging en uitleg via de email. Indien uw e-mailadres niet bij ons bekend is, verzoeken wij u dit bij onze praktijk op te geven.


Maak GEEN gebruik van het e-mail consult in geval van spoed, twijfel over spoedeisendheid, bij klachten die verergeren of veranderen, en bij psychologische problemen.
Het E-mail consult leent zich prima voor vragen over testuitslagen, chronische ziekten (diabetes /hoge bloeddruk), medicijngebruik en leefstijladvies.


Regels e-mail consult

Wij hanteren een aantal regels:

  • Het e-mail consult is alleen bestemd voor ingeschreven patiënten
  • Vermeld in de e-mail uw naam, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer
  • Formuleer uw vraag kort, helder en duidelijk


Persoonlijk consult

Het kan zijn dat u alsnog uitgenodigd wordt voor een persoonlijk consult, immers niet elke vraag leent zich om via e-mail af te handelen.

E-mail consult

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.