Nieuws uit de praktijk

Huisartsenpraktijk Nieuw Noord Zandvoort

Gewijzigd: aanvragen herhaalrecept en e-consult

De manier van aanvragen van email-consulten en herhaalmedicatie via onze website is gewijzigd. Wij hebben op 10 oktober 2019 al onze patiënten van 16 jaar en ouder aangemeld bij MijnGezondheid.net. Indien u op deze datum als patiënt bij onze praktijk stond ingeschreven, hoeft u alleen nog uw account op MijnGezondheid.net te activeren. Meer hierover leest u hier >>

Vakantie

De praktijk is gesloten:
17 t/m 21 febuari
5 mei
Voor waarneming >>

Huisarts Evelien Kint

Sinds oktober 2017 werkt Evelien Kint als huisarts op maandag de hele dag en op vrijdagochtend. Evelien stelt zich voor:
“Mijn  naam is Evelien Kint (1982). Ik woon met mijn partner Michiel, dochter Mare (5) en zoon Mick (2) in Aerdenhout. In 2012 heb ik de huisartsenopleiding afgerond aan het AMC. De afgelopen 4,5 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in een huisartsenpraktijk in Amsterdam Buitenveldert, waar mijn specifieke aandachtsgebieden lagen bij de interne geneeskunde en de ouderenzorg. Vanwege de wens om dichter bij huis te gaan werken, maak ik nu de overstap naar Zandvoort. Wat ik erg belangrijk vind als huisarts is persoonlijke aandacht en verder kijken dan ziekte alleen. Als huisarts zie je mensen in alle aspecten van gezondheid en ziekte, van geboorte tot overlijden. Iedereen gaat op een verschillende manier om met hetgeen wat op zijn of haar pad komt. Ik denk hier graag over mee. Tot ziens in de praktijk!”

POH-GGZ Judith Ormel

In september 2017 is praktijkondersteuner-GGZ Judith Ormel bij ons gestart. Zij werkt op maandag de hele dag. Judith stelt zich voor:
“Graag wil ik mij voorstellen en meer uitleg geven over mijn functie. Ik werk sinds september met veel plezier als praktijkondersteuner GGZ in de praktijk. Als praktijkondersteuner kan ik u begeleiding bieden bij psychische en/of psychosociale problemen. Ik probeer samen met u te verhelderen waar u tegenaan loopt om vervolgens te beslissen welke vervolgstappen nodig zijn. Ik kijk daarbij wat ik voor u kan doen qua behandeling en begeleiding en waar nodig kan ik u begeleiden naar een juiste doorverwijzing. Mijn achtergrond ligt met name in de GGZ. Mijn opleiding is Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) en ik heb vorig jaar de Post-HBO opleiding POH-ggz gedaan. De afgelopen 20 jaar heb ik op verschillende plekken binnen de GGZ gewerkt, met name bij GGZinGeest als ambulant behandelaar in een Fact team. Ik woon in Haarlem samen met mijn 2 kinderen (Boaz van 7 en Luna van 10) en heb een relatie met mijn geliefde Raymond, die in de buurt woont. Voor mij als liefhebber van de zee is het fijn om daar nu ook dichtbij te kunnen werken. Naast deze baan in Zandvoort werk ik in een huisartsenpraktijk in Haarlem Noord. Ik hou in mijn vrije tijd van wandelen, hardlopen, dansen, lezen, film, reizen en het ondernemen van allerhande activiteiten met mijn kinderen. Fijn dat ik mij her vast mocht voorstellen, wie weet tot ziens!”