Kwaliteit

Huisartsenpraktijk Nieuw Noord Zandvoort

NHG Praktijkaccreditering

Als patiënt wilt u er zeker van zijn dat uw huisarts u de best mogelijke zorg verleent. Maar hoe weet u nu hoeveel waarde een praktijk hecht aan kwaliteit van praktijkvoering en geleverde zorg? Het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) heeft hiervoor een keurmerk ontwikkeld. Met dit keurmerk laat een huisartsenpraktijk zien dat zij kwaliteit belangrijk vindt en dat zij blijvend en systematisch werkt aan verbetering. Meer informatie over praktijkaccreditering kunt u vinden op de website van de NPA.

Wij zijn er trots op te kunnen melden dat de Praktijkaccreditering voor onze praktijk tot 20 juli 2022 is verlengd.


Qualizorg

Patiënten(-organisaties) willen kwaliteit van zorg en daarmee de beste zorg voor u als consument inzichtelijk hebben. Net als zorgaanbieders, overheid en verzekeraars. Maar wat is de beste zorg? Wie bepaalt wat kwaliteit is? Om dit inzichtelijk te maken, verzamelt en beheert Qualizorg verschillende kwaliteitsindicatoren in de zorg. Zo willen wij de kwaliteit van zorg inzichtelijk maken. Ten eerste voor de patiënt, zodat hij met de juiste informatie kan kiezen uit de beste zorg die voor hem beschikbaar is. En daarnaast voor iedereen die gebaat is bij onafhankelijke kwaliteitsinformatie.
Qualizorg >>

Kwaliteitsmeting

Wij laten de kwaliteit van onze praktijk en de geleverde zorg meten door Qualizorg, een organisatie gespecialiseerd in het verzamelen, beheren en inzichtelijk maken van kwaliteitsindicatoren.

Op basis van de volgende onderwerpen:

*  Toegankelijkheid praktijk
*  Zorg op maat door huisarts
*  Assistentie huisartsenpraktijk
*  Samenwerking en deskundigheid
*  Bejegening door huisarts
*  Bejegening door andere zorgverlener
*  Communicatie door huisarts
*  Zorg op maat andere zorgverlener

is onze praktijk in 2019 door onze patiënten gewaardeerd met een cijfer 9

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar.
Lees meer over de ZorgkaartNederland >>

Lees de beoordeling >>