MijnGezondheid.net

Mijn Gezondheid.net

MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net is een online omgeving waarmee u eenvoudig en snel gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek kunt regelen.

app MedGemak 

De app MedGemak helpt snel u bij het optimaal regelen van uw zorgtaken.
Zo heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online.
MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net.

Gezondheidsportaal

Wellicht heeft u op onze website al eens een email-consult of een herhaalrecept aangevraagd. Vanaf oktober 2019 wijzigt de manier waarop u deze zaken kunt regelen. Huisartsenpraktijk Nieuw Noord van dokter Van Bergen nodigt u van harte uit om een gezondheidsportaal te openen via www.mijngezondheid.net. Hierin kunt u online vragen stellen aan de huisarts via een e-consult, medicatie herhalen, maar ook afspraken maken voor een bezoek aan de huisarts.

Let op: De functionaliteiten ‘Samenvatting van uw dossier’ en ‘Laboratoriumuitslagen bekijken’ die worden vermeld op de website en de video van MijnGezondheid.net zijn in onze praktijk (nog) niet geïmplementeerd.

Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?

Patiënten van 16 jaar en ouder die inschreven staan bij onze huisartsenpraktijk kunnen een gezondheidsportaal openen op MijnGezondheid.net. U logt in via uw computer of op uw mobiele telefoon op MijnGezondheid.net met uw DigiD met sms-functie of de DigiD-app. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl

Hoe opent u een gezondheidsportaal op MijnGezondheid.net?

  • Ga naar de website MijnGezondheid.net.
  • Vervolgens klikt u op de grote knop ‘INLOGGEN MET DIGID’ op de hoofdpagina en logt u in met uw DigiD.
  • Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van MijnGezondheid.net inlogt, ondertekent u het contract met uw zorgverlener digitaal.

Dankzij deze akkoordverklaring bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk goed en betrouwbaar is geregeld.

Heeft u geen email van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier aanmelden voor mijnGezondheid.net. Zodra wij uw formulier hebben verwerkt, ontvangt u een email ter bevestiging en kunt u inloggen op mijngezondheid.net met uw DigiD.

De app MedGemak

Als aanvulling op het patiëntenportaal kunt u gebruik maken van de app MedGemak op uw mobiele telefoon. Deze app is te downloaden in de Google Play Store en de Apple Store. Voordat u de MedGemak app kunt starten, moet u de app koppelen aan uw MijnGezondheid.net account. Dit doet u door in te loggen op MijnGezondheid.net met uw DigiD met sms code. In het portaal registreert u eenmalig uw mobiele telefoon. Daarna kunt u inloggen in de MedGemak app met een 5-cijferige pincode.

Heeft u vragen? Dan kunt u op de ondersteunende pagina via www.mijngezondheid.net veelgestelde vragen en instructievideo’s raadplegen.

Inloggen

Klik op onderstaande knop om in te loggen voor:

  • aanvraag herhaalrecepten
  • e-mail consult
  • afspraak maken

Nog geen account?

Indien u nieuw bent in onze praktijk en uw account is nog niet actief, dan kunt u zich hier aanmelden.
Na verwerking van uw aanmelding ontvangt u van ons een email ter bevestiging. Daarna kunt u inloggen met uw DigiD.

Bekijk de Youtube video met algemene informatie over MijnGezondheid.net