Patiëntenservice

Ouderenzorg

Als medewerkers van de praktijk zullen wij ons er maximaal voor inzetten om u zo lang mogelijk in uw thuissituatie te laten wonen en u daar te ondersteunen. Wij kennen de weg in het zorgnetwerk rondom de zorg voor onze oudere patiënten en wij zoeken u graag thuis op om samen eventuele zorgproblemen en knelpunten te inventariseren en op te lossen. Neemt u gerust contact op met onze coördinator ouderenzorg, zij helpt u graag verder.

Coördinator ouderenzorg: Mathilde van Hamburg, telefonisch spreekuur dinsdag tot en met donderdag van 11 uur tot 11.30 uur

 telefoon 06 44 84 85 67

Stoppen met roken?

Stoppen met roken begint met een goede motivatie. Wanneer u zelf niet voor 100% gemotiveerd bent, is de kans op succes een stuk kleiner. Een goede motivatie is helaas niet altijd voldoende. lichamelijke en geestelijke verslaving aan de tabak maken ook voor gemotiveerde mensen het stoppen (en dit volhouden) moeilijk.

Begeleiding en medicijnen
In onze praktijk kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. In een aantal gesprekken gaat de praktijkondersteuner met u na wat uw motivatie is om te stoppen, welke stoppogingen u al eerder heeft ondernomen en welke problemen u daarbij heeft gehad. Hierna stelt zij met u een plan op over de juiste manier om deze keer te stoppen. Zo nodig overlegt zij met de huisarts als er ook ondersteunende medicatie gewenst is. Na de stopafspraak houdt zij contact met u om de problemen die u dan ervaart, te bespreken.
U kunt een afspraak maken bij de praktijkondersteuner. Dat kan door te bellen naar

023 571 95 07.

Stoppen met roken